La vida quotidiana a Cowork Terrassa

Treballar a casa en pijama ja era massa aborrit i tornar a la mateixa rutina no era una opció. Quin descans aixecar-me a les 8, sense presses, ni haver d’agafar el cotxe per anar a treballar a Barcelona, esmorzo tranquil·lament amb la parella i acompanyo les nenes al cole, fent un agradable passeig pel centre peatonal de Terrassa, i arribo al coworking en cinc minuts. Quina alegria, trobar-me amb els companys i companyes de bon matí, fer un cafetó al costat de la estufa de pellets i petar la xerradeta.

Avui serà un gran dia. Amb el dia pel davant, començo la meva jornada laboral, relaxat, motivat, ple d’idees i creativitat. Avui és un dia mogudet, a les 9 tinc un morning meeting amb la delegació d’Holanda, i a les 10 un workshop. Aprofito una paradeta, un té i networking amb els col·legues del coworking que son una joia. Mentrestant avanço en la preparació del nou llançament, convençut que serà un èxit.

Ja és l'una, avui vaig a dinar a casa amb la família. Alguns dies em quedo a la terrassa del coworking, o anem de tapes al restaurant que acaben d’inaugurar.

A les tres, he convidat al meu equip a venir a Terrassa, han quedat impressionats. Tenim una reunió al coworking per fer una una sessió de brainstorming, sobre com podem incorporar la intel·ligència artificial. Han sortit idees esbojarrades, i he preguntat a la companya de coworking, experta en innovació, que n’opina. Tenir aquests companys es tant reconfortant. La col·laboració es el meu secret d’alt rendiment.

Com passa el temps, ja son les cinc, vaig a recollir les nenes al cole del costat i a passejar una estona, que la tarde es molt llarga, i a les 8 he d'anar al gimnàs.

Així és la vida a Cowork Terrassa. Soc amo del meu temps, capità del meu destí.