Coneix Terrassa

L'acollidora ciutat de Terrassa, amb 218.000 habitats, es la tercera ciutat de Catalunya, i es un dels principals motors econòmics i educatius de Catalunya, amb 15 universitats, diverses enginyeries, aeronàutica, òptica, tèxtil, cinema, teatre, infermeria, multimèdia i negocis. Resulta impressionant la oferta formativa.

Cowork Terrassa

El nostre coworking, Cowork Terrassa, al carrer Cardaire, un carrer molt agradable per passejar, situat al bell mig de la zona peatonal de Terrassa, i davant de la Cecot, la gran patronals multisectorial catalana, i aprop la Cambra de Terrassa.

I sortir a passejar pel nostre carrer es una delícia pels sentits. Molt tranquil, ple d’arbres, pots seure als bancs. Al costat tenim els Jardins de la Casa Alegre de Sagrera, on pots anar una estona a badar, sentir els ocells i mirar les plantes i peixos. I el parc de Vallparadís. Malgrat que el carrer és molt tranquil, en els moments d’entrada a les dues escoles que hi ha al carrer. és molt alegre de quitxalla. I a 100 metres, tens el principal eix comercial de la ciutat amb tots els serveis, botigues i restauració.

Menció especial es la Floristeria Artverd, al costat del coworking, on trobaràs les millors plantes i decoració, i lo millor, encarregar rams per ocasions especials. Ara bé, et recomanem que no vinguis en cotxe. Millor, caminant, en bici o patinet. Es una zona peatonal.  Tens la estació de metro i Renfe molt aprop. Aquest és l'esperit de Terrassa a 15 minuts, en la que pots viure, treballar, estudiar, comprar i gaudir, amb bona qualitat de vida, tot a 15 minuts, i en la que Cowork Terrassa aporta el seu granet de sorra, per que les persones siguin felices.