Descobreix els nostres valors al Cowork Terrassa

A Cowork Terrassa, estem compromesos a oferir més que simplement espais de treball compartits. Creiem en una filosofia centrada en valors que defineix la nostra comunitat i l'ambient de treball que proporcionem.

Compromís


A Cowork Terrassa, tenim un fort compromís ètic per proporcionar als nostres coworkers la millor qualitat i entusiasme en el camí cap a l'èxit i el compliment dels seus somnis professionals.

Ens esforcem per oferir un entorn de treball de primera qualitat, des de les instal·lacions modernes fins als serveis i les comoditats que proporcionem. Cada detall està dissenyat per crear una experiència de treball excepcional. Des de l'accés a internet d'alta velocitat fins a les sales de reunions ben equipades, tot està pensat per afavorir el vostre rendiment i productivitat.

Sostenibilitat


Treballem perquè l'espai sigui autosuficient en energia, produint la nostra energia i la neutra en emissions de CO2. Impulsem l´ús de productes reciclables i fomentem una cultura responsable amb el medi ambient.

A Cowork Terrassa, tenim un compromís ferm amb la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. Treballem activament perquè el nostre espai sigui autosuficient en energia, reduint l'impacte ambiental i fomentant una cultura de consciència mediambiental.

Vine a Cowork Terrassa i forma part d´un espai compromès amb el medi ambient. Amb la nostra dedicació a la sostenibilitat tindreu l'oportunitat de treballar en un entorn conscient del medi ambient i contribuir a la construcció d'un futur més sostenible. Treballa amb la tranquil·litat de saber que estàs formant part d'un espai que prioritza la protecció del medi ambient i la reducció de l'empremta ecològica.